Nike air Max

Efter en massa träning som va precis lika sjukt jävla jobbigt som det va såå grymt jäkla kul. Folk frågar mig varför jag tränar så mycket. Och det självklara svaret är ju för att det är så kul. Sen är det extra kul när man börjar och känna roliga tränings människor. Som tycker att det är precis lika roligt som jag tycker det. Men jag kan förstå folk som inte tränar oxå. För jag va ju själv en sån människa. Ja innan jag började och träna och blev fast i tränings-narkoman-träsket. Och jag har inga planer på att ta mig ifrån det där träsket jag älskar det och det gör mig och min kropp glad och stark. 

Men nog om träning jag har lite funderingar på att hänga med i det här med mode. Och inget vilket mode som hellst. Utom att hänga med i det här Nike air Max modet. Kanske dax även för Anna att hänga med lite i svängarna och följa strömmen och inte va helt ute i sommar på skofronten ;). Jag har då kollat runt lite och hittat både snygga, mindre snygga och framför allt dyra skor. Det är som att alla snygga skor är dyra. Och som att alla olika kolla färger kombinationer ska va sådär extra dyra. Men jag tror att jag har hittat två stycken som jag fastnade lite extra för. Frågan är bara ska man ha ett par svarta eller ett par vita. Ojojoj alla dessa olika beslut. Det är som Aftonbladet och Expressen. 

Jag är igentligen lite skeptisk emot det gula på den vita skon. För som alla vet så gult är fult. Men Jag har även hört att gult inte alls ska va så fult ( ja om man inte kommer i en kycklingguldräckt. För då är det inget annat än bara fult ). Utom det ska tydligen va den nya inne färgen. I alla fall på skor och kläder. Kanske inte hel gult utom mer lite olika detaljer i gult. Men ja jag är ju som sagt va lite skeptisk samtidigt som jag kan tycka att kom igen Anna våga nu då. Va inte bara sån mes hela tiden. Dom är ju inte hel gula utom det är bara en liten gul detalj. 

Vad tucker vi om gult igentligen?? Är det snyggt?? Eller är det bara fult??







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0