Nytt upplägg

Idag va Therese på plats i cykelsalen och vi fick köra det nya upplägget. Fy fasiken vad jobbigt det va. Svetten sprutade och mjölksyra brann i benen. Det va intervaller som va både tuffa och jobbiga. Dom va på 3 min 2 min 1 min och 30 sek. Det upprepade vi tre gånger. Haha när jag skriver det så låter det som rena rama barnleken. Men det va allt annat än en lek i morse. Det kan jag lova. 

Efter passet blev det att köra lite i gymet. Då blev det marklyft, rodd, ketterbells sving, knäböj med axelpress med ketterbells. Triceps armhövning med drag med hantel, höftlyft och sidoplanka med höftlyft. Gjorde ca 20 av varje X3. Sen blev det att hoppa in i duschen och åka till jobbet och kriga till kl:19:00. Det känna lite små tråkigt på jobbet just nu. Bara för att Ingrid ska sluta och nu så börjat hennes sista dag att närma sig med gigantiska stormsteg. På fredag är sista dagen som jag kommer att jobba med henne. Tråkigt tycker jag för jag tycker om att jobba med henne. Sen så har Sofia semester nu. För hon ska åka till Rom med sin mamma så då kommer hon att vara borta nu i några dagar. 

Men Sofia kommer ju att komma tillbaka =). Piggare och gladare än någonsin. Men annars så har det inte hänt så mycket. Mer roligt. Jag va i stallet igår och red Laura. Vi hoppade och jag tycker ju att hon är en mycket trevlig häst. Bara man får kontakt med den där vänstersidan. Så går det ju att rida sen. Men vi hoppade och då är det bara att va mjuk i handen som gäller. För blir man hård i handen. Ja då får hon lätt damp attacker. Så en mjuk och stadig hand är a och o. Sen är det bara att styra på rätt hinder och håll i och håll om så hoppar hon =). En trevlig häst helt enkelt. 

Nu blir det snart sängen för att orka upp i morgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0