Pulsen

Nu har jag använt min pulsklocka i några dagar och so far so good är jag super nöjd. Den är enkel och har inte allt för många avancerade funktioner och knappar. Typ en start och en stopp knapp sen en upp och ner knapp och ja sen va det typ bra så :). Idag när jag körde mitt Grit cardio pass så hade jag min pulsklocka på och hade en genomsnitt puls på 161 och en maxpuls på 183. Om det är bra eller dåligt ja det vet jag inte. Men det va i alla fall jobbigt. Det va både mjölksyra och svettattacker delux. Det är jobbiga 30 min kan jag lova. Efter cardion är det raka vägen in i bastun och köra ett HotFLX pass. Åååå så skönt det är. Jag bara älskar det mer och mer. Känner och hör hur min kropp knakar och knäpper och tackar mig för jag tar mig tid till detta pass. 

Sen blev det att kriga på jobbet. Det va lugnt och tråkigt idag. Både för att Sofia inte va på plats utom är i underbara Rom med sin mamma. Och för att det va lugnt. Så jag tog tag i det där med städningen. Som inte hinns med andelens för ofta. Så idag tog jag fram Fido och gick lös i hela butiken. 

Men vad ska man säga om det här vita som har kommit från himlen. Nej jag är inte glad :(. Hade den kommit i december ja då hade jag vart super duper glad. Men nu när den kommer i mars så tycker jag inte att det är kul alls. Nej jag vill bara ha vår och sommar nu. Inte tillbaka vinter och snö blasket. 

Efter jobbet så blev det att åka och köra ett runner strength pass. Åååå vad jag älskar det passet. Men snart är det slut :(. Men då ska vi ut och springa i stället. Så det ska bli kul. Jag bara hoppas att jag kan hinna med ett sånt pass. Och att detta pass kommer tillbaka sen till hösten. 

Men nu blir det snart till att sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0