Smoothie + bars

Jag har gjort egna bars  som jag idag tog upp och smakade på mellan mina två pass. Jag säger bara att dom smakar sååå mycket godare än vad dom ser ut att smaka. Det är som vanligt låt inte färgen avskräcka dig från. Dom är goda haha jag lovar. 

Dessa är gjorde av
Ca 80 gram färska dadlar
1 äggvita
4 msk kokos
2 msk havregryn
2 msk mandelmjöl
1 msk hampa protein pulver 
1 msk spirulina från renee voltaire 
1 krm vaniljpulver

Sen mixar jag bara allt i en bra bunke. Det blev 4 st bars som jag kletade ut och formade till en bra storlek och form på en plåt som jag naturligtvis har ett bakplåtspapper på. Sen stängde jag in dom i ugnen på 150 grader på ca 15 min. Sen man kan plasta in dom och förvara dom i frysen. Sen är det bara att ta fram dom lägga ner dom i träningsväskan så att man alltid är redo när den där lilla hungern slår till =)


 Sen har jag idag även gjort en super duper god smoothie idag oxå. När jag kom hem från träningen. Och det är samma sak här låt dig inte skrämmas ut av färgen för den är jätte god :). 

I den har jag haft i 
1 dl blåbär
1 dl hallon
1 mogen mango
65 gram bladspenat
1 msk hampa protein pulver 
1 msk spirulina från renee voltaire
Lite ingefära 
Sen mixade jag bara allting ställde in smoothies i kylen medan jag duschade och hällde sen upp det i ett glas och toppade med det sista jag hade kvar av mina gojibär. Mums. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0