Torsdags pump

Sitter här i min soffa och äter min chiagröt med en massa gott på som blåbär, kiwi, nötter, gojibär och mullbär. Har en skön känsla i kroppen. En känsla av att ha kört ett bodypump pass i hela kroppen =). Alla muskler har fått sig en egen omgång av olika vikter och mjölksyra har det vart gott om. Härligt. I morgon är det fredag och det ska bara bli sååå skönt med lite helg. 

Sen har jag vart inne på Ica idag och bokstavligen talat gått lös på deras avdelning från lite nyttigare godis från renee voltaire =). Så nu jäklar har jag laddat upp rejält så att jag kommer och klara mig bra länge. Till när det där lilla sugen-på-nått-gott suget kommer över en när man minst annar det. Och i stället för att springa ner till Ica här i Brandbergen som inte har det här godiset. Och i stället köpa deras plockgodis och frossa i det. Men om jag då i stället bunkrar upp som den ekorren jag är. Kan jag istället öppna en av dessa godingar och gå lös på den i stället =). 

Så tips från coachen bunkra lite nyttigare och betydligt mycket godare godis när du är i en affär som har det för att sen ha det liggandes hemma till när det där gigantiska jätte suget slår till med all sin fulla kraft =). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0