träning + massa mat

kom hem ganska så sent igår. eller jag va hemma vid ett och så skulle man ställa om klockan på det oxå så då blev ju klockan helt plötsligt två. men maten igår va super duper god och hela gårdagen va jätte jätte trevlig =) så det va värt att komma hem lite sent =).
 
men bara för att man kommer hem sent så betyder inte det att man ska ligga på latsidan resten ut av dagen efter. nix pix jag tog faxist lite sovmorgon och gick upp vid 8 åt en dunder frukost som skulle göra bamse stolt. sen åkte jag raka vägen till sats medis och körde ett grit strength pass för starkaste miriam. men innan det så sprang jag en 10 min på bandet för att få upp både värmen och pulsen innan passet började. jag tycker att det är skönt att honna värma upp lite innan passet. för uppvärmningen på dom är korta passen är ju super kort. det är några drag med en viktplata typ tre armhävningar fyra burpees och sen är det klart. så då är det skönt att värma upp innan och få bli lite varm i kroppen och få upp pulsen.
 
men passet gick kalas bra det va precis så gris jobbigt och svettigt som det ska vara. sen efter detta pass så åkte jag vidare till nästa sats för att köra ett speed `n`sports pass. det va jätte roligt och jag kommer att sakna att inte köra det här passet på söndagar men jag tänkte att jag skulle gå på sats running pass i stället och det är kl:16:00 och blir lite svårt att hinna med att köra det här passet oxå och sen för att hinna hem och äta. men jag kan ju köra varannan gång eller nått sånt. men aja vi får se.
 
men kul va det för vi körde med lång stege och sen cross training inspirerat med olika stationer och sen va det intervaller och sen avslut med lite olika mag och core övningar. vi hade ingen tävling idag så jag kunde inte vinna. 
sen drog jag hem för att äta lite lättare lunch och sen göra mig i ordning för att åka och äta middag med tjejerna. vi möttes upp på olearys i haning vid 17:00. jag tog en räksallad som va mycket god till det blev det vatten och sen en kaffe efter maten. men det va så trevligt att få träffa mina fina vänner igen. det va ett tag sen som vi sågs så det är alltid så kul när vi gör det =) jag gick både ner till haninge och sen hem igen. det va så skönt att kunna gå i det härliga vårvädret =)
 
men nu är jag hemma och bara ska ta det lite lugnt.
 
 min outfit idag när vi va och åt =)
 
redo att gå ner till haninge
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0