Utgång på ingång

Jag började ju min morgon på sats =). En bra start på dagen helt enkelt. Det blev att köra ett Cross training Pass, satscore och sen sats energi. På crossen va det mycket fokus på egen kroppsvikt. Och att det kan va så jävla jobbigt att jobba med sin egen kroppsvikt. Det va mycket puls, svett och jävlaanamma. Speciellt i alla armhävningar. För jag vet att jag kan göra så många fler på tå än vad jag tror att jag klarar av. För det blir lätt så att man väljer fjösalternativet på knä i stället för på tå så fort det börjar att bli lite jobbigt. Nej Anna stå kvar på dina jäkla tår. Du vet att du kan och orkar att göra fler. Det är bara lite jobbigare. För om man inte gör dom på tå så blir man ju aldrig starkare och bättre på dom. 

Det är kul att jobba med egen kroppsvikt för det finns så mycket man kan göra. Och det är sjukt jobbigt. Det kan jag lova. Sen blev det att gå på bandet. Köra en lång dynamiskstretch och sen gå på nästa pass och nästa efter det. Idag va det en ny releas på coren och ja den va tung. Även på sats energi va det en ny releas och den va både jobbig och svettig. Det va en tjej som heter Susanna som körde den idag. Och hon har ju bara sån härlig energi så man blir ju pigg och glad bara av att titta på henne. En härlig och sprudlande tjej. Så även om svetten rann så gjorde hennes energi att man orkade att ta i lite till. 

Sen gick jag hem. Men Gud vad det blåser ute. Jag höll på att blåsa omkull när jag gick ner till sats. Typ som alla cyklar hade gjort som så prydligt brukar stå i cykelstället. Dom låg ner allihopa som plockepinn till och med askoppen som folk brukar fimpa i hade ramlat. Eller ja det är mer som en plåtburk-hink som nån har ställt dit och som folk fimpar i. Ja den hade i alla fall ramlat och ni kan ju föreställa er vart alla fimpar ligger nu nånstans. Överallt. 

Men det va med tårar i ögonen som jag gick igenom vinden både på dit vägen och på hemvägen. Allt lite blåst kan va så tung. 
Men sen blev det att äta. Oj vad hungrig jag va och bäst att fylla på rejält. För i kväll ska vi shejka loss på dansgolvet. Klackarna ska slås i taket och vi ska ut och svänga på våra lurviga ;). Haha behöver jag säga hur sjukt jävla taggad jag är. Wiiiii. Så ja jag har gjort mig i ordning här hemma. Lyckades pressa mig i min fina finklänning och tänkte medans jag stod där slet och drog för att få på mig den. Att satt den verkligen så här jävla tajt förra gången oxå. Men på kom den ;). Sen har jag sminkat mig och fixat iordning mig så nu är jag redo. Ska åka och möta upp Helena, Ninna och Ingrid på gullmarsplan. Sen ska vi åka till golden hits =). Där blir det god mat, gott att dricka till och såklart rolig underhållning. Och sen kommer vi att slå klackarna i taket och dansa hela natten lång =). Jag känner redan hur trött jag kommer att vara på nattbussen hem. Haha men det är sen det. Först party sen trötta ben. 

Men ha det sååå bäst för det kommer jag att ha =)

Woop woop

En glad och party redo Carlsson 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0