Agerat rörmokare

I går fick jag leka lite rörmokare på jobbet. Det har länge runnit sjukt trögt på jobbet och jag har innan hällt i kokande vatten. Men så igår va det typ total stopp. Så ja det va bara att agera rörmokare igen. Jag kokade upp sjukt mycket vatten i omgångar och hällde i grönsåpa och då jäklar så släppte det. Så nu hoppas jag att det kommer och hålla sig så ett tag. 
 
Men i morse när jag vaknade så va jag bara sååå sjukt trött. Ja alltså jag va tröttare än vanligt. Tröttare än tröttast. Det va så att jag bara nej snälla kom och skjut mig. Jag ville inte gå upp. Det va sååå varmt och skönt i sängen och ute va det så kallt och omysigt. Men ja på något mirakulöst sätt så lyckades jag ta mig upp för att åka och träna. Blev att köra ett Grit cardio pass direkt på morgonen. En bra start på dagen helt enkelt. Snart är det dax för ny releas och det gör mig alltid lite nervös. Eller jag är nog inte så orolig i för cardion. Utom är mer orolig över strength passen. Jag är alltid lite osäker på vilka övningar som kommer och om jag kommer att klara av det. Men samtidigt är det kul med lite omväxling. 
 
Sen blev det att åka till jobbet. Jag kände mig nu så trött att jag va mer död än levande. Så inna jobbet gick jag förbi caféet i centrumet och köpte en varsin kaffe med laktosfri mjölk. En till mig och en till Frida. Hon blev såklart väldigt glad över den. Jag bara ja jag kände att vi behövde det idag. Dagen rullade på bra och det va inte överdrivet mycket att göra och inte helt dött eller. 
 
Men det sen har det oxå slagit mig som yxa i huvudet att det snart är jul. Det som precis va jul. Och det känns som att jag precis har köpt julklappar och kände bara att skönt att det är över. Och att jag va så nöjd förra året och nu känner jag bara att jaha. Så va det dax igen och det är ju bara helt jäkla omöjligt att komma på nått bra. Jag har några reserv planer om jag inte kan komma på nått bättre. Hatar jul ibland. 
 
Men nu är jag precis lika trött som vanligt och jag vill typ bara lägga mig ner i sängen och dö. Kom ihåg lapp till mig. I mitt nästa liv så vill jag bli en igelkott. Den har taggar, är söt och går i ide till vintern. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0