Aw

Igår så va en mycket rolig och trevlig dag på många sätt och vis. Det började med att klockan ringde sådär obehagligt tidigt. Det va ju såklart mindre kul. Men det va bara att tvinga sig upp. Jag började helt enkelt min fredag med att träna. Blev att först köra lite egen träning som betald ut av 4 olika övningar som va front squash med stång, utfall med stång, rodd med stång och sen 10 burpees. Körde 4 varv av denna innan jag svettig uppvärmd och go. Gick in i träningssalen redo för att köra ett grit strength pass.

Sen åkte jag till jobbet för att äta frukost och för att sen kriga. Men idag va Sofia på plats. Det va såå trevligt att träffa henne igen.  Bertil va borta så det va jag Frida och Sofia som krigare. Dagen gick mycket bra och det gick snabbt. Det va lagom mycket att göra så man hann både med att gå på toa och att fika. En bra dag helt enkelt.

Sen efter jobbet så hade vi bestämt oss för att dra ut på en aw. Så jag, Sofia, Helena och Lovisa möttes upp på en irländsk pub på st Eriksplan. Det va så kul att träffas alla fyra igen. Det blev mycket snack och skratt. Vi drack några öl och pratade om lite allt möjligt. Det va en mycket trevlig kväll med ett mycket trevligt sällskap. 

Jag va hemma vid 01:30. Och då va jag bara sååå trött. Det blev att ta bort sminket och sen bums i säng. Jag somnade typ i fallet på väg ner till kudden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0