Ledig måndag

Igår så va jag ledig och det va bara sååå skönt. Jag tog en välbehövlig sovmorgon år frukost i lugn och ro. Och efter lite fix i lägenheten och en hel del övervägande och pep talk till mig själv. Så gav jag mig ut för att springa en runda. Det va ett allt annat än ett mysigt väder. Det små regnade och blåste. Men det finns bara dåliga väder det finns bara..... Fuck säger jag bara till den människa som kom på det. Det va både ett dåligt och ett otroligt omysigt väder att springa i. Kanske ett bra väder för att inte gå ut i. Men jag tog mig ut och runt. Jag funderade några gånger den första kilometern på att vända hem igen. Men nu hade jag ju trots allt tagit mig ut så bäst att fortsätta. Det blev att springa en runda på 1 mil och när jag kom hem och hoppade in i duschen så kändes det bara såååå bra. 
 
Sen blev det att träna lite på sats oxå. Jag körde ett Grit strength pass innan jag åkte ner till stallet. Ja det ska ju erkännas att det är en jäkla skillnad att köra det passet 07:00 en fredag morgon och att köra det 16:45 en måndag. Det är precis lika jobbigt, lika pulshöjande och lika svettigt. Men jag ser betydligt mycket mindre stjärnor när man i början ska ner och göra  armhävningar. Och man känner sig lite starkare och att det inte är riktigt lika obehagligt att fä upp pulsen så tidigt. Man är piggare och mer vaken redan i från början. Men det är en grymt bra start på dagen att köra ett Grit så pass tidigt på morgonen. 
 
Sen blev det att åka neråt ill stallet och rida. Jag fick pg och det gick bara såå bra. Han kändes så jäkla fin. Vi va inte så många så det va jätte skönt. Man fick gott om plats att rida och kunna jobba. Jag red mycket innanför spåret och det älskar jag att kunna göra. Det gör att man får tag på yttersida. Och att dom inte bara klistrar sig upp längst med väggen. Vi gjorde mycket öppnar och slutar. Han blev riktigt fin ut av det och hela lektionen kändes bara så bra. Det va helt enkelt mycket roligt att rida i går. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0