Ny release

Det va på nervösa steg som jag typ smög in i salen i morse. Varför det. Jo det va dax för en ny release av Grit strength. Jag är alltid lite nervös när det är dax för nytt. Både för att jag är rädd för att jag inte ska klara av det och för att man inte vet vad man har att vänta sig. Ja mer än att det kommer att vara gris jobbigt. Det va precis så jobbigt som jag hade väntat mig. Det va en blandning mellan skivstång och egen kroppsvikt. Jag tror att den nye releasen kommer att bli grym. Bara man kommer in i den. Och kan köra på utan att tänka och kolla samtidigt. Men en sak är säker. Det va jobbigt, det va svettigt, det va pulshöjande och det va ett grisigt Grit strength pass. 

Det va pyramider både upp och ner. Och sen typ tillbaka igen. Sen va det en övning där vi skulle göra 5 vändningar, 10 utfalls hopp och 15 armhävningar. Så många varv som möjligt på 1 min. När vi hade gjort två varv så Höll jag på och dö. Och när den klämkäcka instruktören glatt meddelar att det är ett varv kvar. Då ville jag bara döda honom. När passet va klar så seglade jag ihop i en hög på golvet i en pöl av svett i forserställning och hoppades på att nån skulle lyfta upp mig och bära mig ut. 

Men innan passet så hann jag köra lite på gymmet. Det blev lite olika sett som bestod ut av bulgariska utfall med 12 kilo ketterbells i varje hand 12 st per ben. Militär press med 10 kilos ketterbells i varje hand 10 st och sen 10 armhävningar på tå. Detta gjorde jag tre varv. Innan jag gick över på att köra 12 st en bens marklyft med ketterbells på 12 kilo i varje hand. Sen 10 dips. Även detta hann jag med att köra tre varv ut av. 

Efter träningen så blev det att åka och jobba. Det har vart en bra dag. Haha en typisk discofredag dag. Vi har sålt bra och det är alltid kul. I morgon är det dax för Stockholm tunnel run. Men jag är inte sådär överdrivet taggad. Jag har nämligen fått lite ont i mitt ben. Jag bara hoppas på att det inte blir sämre. Men jag vet redan nu att jag inte kommer att kunna komma i närheten ut av min tid som jag fick på tjejmilen. Nej jag får va glad om jag kommer runt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0