Onsdags träning

Idag så började jag min morgon med att köra ett Grit cardio pass. Det va sjukt jobbigt och precis lika roligt. Vi va inte så många på plats så det va jätte skönt att man fick så gott om plats att springa på. Men jag va allt annat än pigg i morse. Fy fan säger jag bara. Det va med spöstraff som jag tog mig upp ur sängen. Jag ville typ mest bara ligga kvar under täcket och typ dö. Men jag tog mig både upp och ut. 
 
Sen har jag jobbat oxå. Det va lagom mycket att göra och dagen rullade på bra. Idag va Ninna tillbaka efter sin sem i England och Bertil va tillbaka efter två dagars utbildning. Sen va det såklart jag och Frida som va på plats. 
 
Men efter jobbet så blev det att åka till sjöstaden och köra ett prformance hi-Intensity pass. Det är ett pass där fokus ligger på att få upp pulsen och att hålla den där uppe. Passet va uppdelat i tre olika block. Första blocket bestod ut av att på 8 min hinna med så många varv som möjligt att dessa övningar: 20st mountain climbers, 10 jumping pull ups och 10 Box jump. Block nummer två bestod ut av att på 8 min hinna med så många varv av dessa övningar: 20 utfalls hopp, 10 sit ups, 10 push ups ( armhävningar ) från tårna och sen 8 meter krabbgång. Sista blocket bestod ut av en riktig utmaning. Vi hade 7 min att hinna med att göra 20, 15, 10 st av följande övningar: burpees, spark i baken hopp och air squat. Jag hann med att göra till 10 och sen 10 igen för att börja på 15 igen. Jag va den som va snabbast klar i gruppen och det kändes sjukt roligt :). Min granne som stod bredvid mig va sjukt stark i början. Men han gick ut lite för fort för sen behövde han stanna upp och andas lite för mycket och lite för långe så då gick jag om honom. Det gäller att hitta ett bra tempo som man kan hålla :). 
 
Men snart blir det till att sova. Jag är bara såååå jäkla trött. Jag vet inte om det beror på mörkret eller va det är men jag är bara så trött. Det första jag tänker när jag vaknar på morgonen är. Att när får man egentligen sova igen. Jag vill bara somna om och få vakna upp pigg. Jag höll typ på att somna på lunchen idag så trött va jag. 
 
 
Så god natt säger jag snart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0