På g hem

Just nu så sitter jag på bussen på g hem. Det va så jäkla konstigt i natt. För jag brukar typ alltid sova som en jäkla sten. Men i natt så vaknade jag typ mitt i natten och va bara så otroligt hungrig. Typ nu dör jag hungrig. Och efter det så fick jag sån fruktansvärd kramp i mitt ens ben. Det gjorde bara så jävla ont. Det va bara att kliva upp och försöka gå runt och få ner den där krampen och smärtan. Efter ett tag så släppte det. Sen drack jag lite vatten och gick och la mig igen. Men då hade jag svårt att somna om. Hmm märkligt. Jag som brukar sova som en sten. Men till slut så somnade jag om. Men i morse när jag vaknade så kände jag mig helt död. 

Men annars så har dagen flyttit på bra. Det har inte hänt så mycket roligt. Jag och Frida har haft lite olika samtalsämnen om både det ena och det andra. Jag kommer verkligen att sakna henne. Sen hade guldfynd rån precis innan vi skulle gå hem och jag har inte hört så mycket mer om det. Får bor reda på mer om det i morgon på jobbet. Men usch jag tycker bara så synd om tjejerna som jobbar där. Jag lider verkligen med dom. 

Men sen då har jag avslutat dagen på det absolut bästa sättet. Igenom att köra ett bodypump pass på sats sjöstaden. Efter spårvagnshallarna så är nog sjöstaden det sats som är snyggast. Jag tycker om den lokalen. Det är öppet och ett jäkligt snyggt center. Är det nånstans som jag bara drar för att träna så är det till sjöstaden. Men när nya Globen öppnar så kommer jag nog att hänga där en hel del. Grymt kul och det kommer att bli sjukt snyggt.  

Men nu blir det hem, duscha, äta och packa. För att göra sig redo för en ny dag men nya utmaningar. Det är discofredag i morgon och det är ju bara så gött. 

Så här glad kan man vara när det är discofredag i morgon. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0