Träning + träningsvärk

Att jag kom i säng vid 2 tiden betyder inte att jag kommer att ligga och dra mig hela långa dagen idag inte. Nej nej. Jag började min morgon som vanlig med att kl ringde 07:00. Nu ska här ätas en frukost som får en byggarbetares frukost att se ut som ett enklare mellanmål. Efter det blev det att gå ner till sats och starta dagen med att köra ett cross training pass kl 09:15. Ja jag vet jag är galen. Och jag blir bara galnare och galnare. Det va som vanligt mycket roligt och samtidigt jobbigt. Det som är kul med att köra pass i Haninge det är att man känner igen så många och så har man börjat och känna folk oxå. Så att man står och snackar lite innan passet drar igång. Men jag har sån träningsvärk i benen och speciellt i framsidan av benen efter gårdagens front squash och utfall. 

Efter detta pass så blev det att gå till tåget och åka in till stan för att köra nästa pass. Det blev ett till cross training pass. Det som är bra med dom är passen att det ena passet är inte det andra likt. För instruktören bestämmer själv hur och vilka övningar som ska göras. Mycket roligt tycker jag. Det betyder mycket variation och mycket olika övningar. 

Passet va uppdelat i olika block där dom två första blocken bestod i 4 olika övningar som vi skulle utföra i 40 sek 10 sek mellan övningarna och sen x 4. Andra blocket va samma upplägg men med nya övningar. Sista blocket skulle vi dela upp oss två och två. Jag hamnade tillsammans med en kille och då blir det automatiskt jobbigare för jag vill inte vara sämre. Och jag vill absolut inte vara dålig och att det ska vara jag som drar ner på tempot. Men vi va väldigt jämna så det va jätte kul. Vi pushade varandra mycket bra.

Men nu är jag på väg hem. Ska på en lite halloween kalas ikväll inget avancerat och jag ska inte klä ut mig. Jag ser ut som ett spöke som det är så det får helt enkelt räcka så ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0