Tränings tisdag

Idag så började jag min dag på bästa sättet igenom att köra ett transformace pass. Det va ett jobbigt och svettigt pass med olika pulshöjande övningar. Det passet är verkligen så roligt. Det är som ett crosstraining pass med olika stationer. Men med mer olika och utmanande övningar. Han som håller i passet har olika övningar och upplägg för varje vecka. Det är super kul tycker jag. Det är varierande och omväxlande. I bland är det ganska så svåra och komplicerade övningar. Och andra kan vara enklare och där man kan får känna sig lite stark. Efter så blev det att köra 3x3 med ketterbells övningar. Global squat, swing och axel ryck med en 20 kilos ketterbell. 15 reps av vardera och 3 set. Med så kort vila som möjligt mellan dom olika repsen. 
En bra och pulshöjande övning. 
 
Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Haha Det är en person som är så rolig ibland. Hon gör så galna saker. Lika mycket som jag tycker om henne lika mycket kan jag bli irriterad på henne. Men ja dagen rullade på och jag fick kriga hela vägen till kl 19:00. 
 
Efter jobbet på bussen hem så satt jag och försökte och peppa mig själv till att ge mig ut och springa. Jag brukar göra en lista. Där jag tänker på varför jag ska ut och springa och varför jag inte ska ut och springa. Oftast är listan varför jag ska/borde ut och springa sååå mycket längre än den varför jag ska lyssna på latmasken och stanna hemma. Dock så känns det ibland som att jag allt för ofta lyssnar på latmasken och inte på hurtbullen. Men inte idag inte. Nej idag så grävde jag ner den där latmasken under mina joggingskor och riktigt trampade ner den. För idag så bytte jag direkt om och gav mig ut på en runda. Den va inte snabb men den va bara sååå skön och välbehövlig. Löpning är som terapi för kropp och själ. Jag brukar säga att jag behöver inte gå och betala dyra pengar för att gå i terapi. Jag behöver bara ge mig ut och springa. 
 
I morgon är det ny dag med nya tag och nya möjligheter. Eller ja nått i den stilen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0