Trött

Asså jag är bara sååå jäkla trött. När jag vaknade upp i morse så ville jag bara dö. Eller ner jag ville bara krypa ner och lägga mig under sten som jag kommer ifrån och typ aldrig komma upp igen. Men det kunde jag ju inte göra. Nej det va bara att bita ihop och gå upp. Blev att börja min morgon på sats och köra ett transformance pass. Det är ett pass typ som ett crosstraining pass med ute i gymmet i en ställning som ser ut som en stor klätterställning för vuxna. Kul helt enkelt. Det brukar alltid vara sjukt många på kö på det passet och det är alltid fullt. Så nej det är inte läge att boka av typ en timme innan. Nej utom det är bara att kliva upp och åka in. 

Men jag blev pigg när jag kom fram och passet körde igång. Jag kände mig trött men hyfsat stark. Efter passet körde jag lite core övningar och sen gav jag mig på att försöka och göra en pull ups utan band. Haha det fick inte så bra. Jag fick göra ett litet hopp först. Men nån gång om typ hundra år då ska jag klara av att göra pull ups utan en massa band. 

Sen åkte jag till jobbet och krigade till kl 19:00. Men jag kände mig ganska så trött. Så försökte och hålla igång så att jag inte skulle känna hur trött jag va. Men nu blir det till att sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0