Äntligen fredag

Idag har vi äntligen haft fredag. Ja för den är ju snart slut. Men fredagar är alltid fredagar. Det är lite som att man har köpt den där godispåsen med bara en massa gott godis. Man går fram till kassan betalar och går ut från affären. Lite så är en fredag. Man har nått att se framm emot. Man har hela helgen framför sig att bara vara ledig och att bara få njuta av. Och om vi då går tillbaka till den där godispåsen igen. Så är du på väg hem med den. Du ser verkligen fram emot att få mysa ner sig i soffan under den där filten med en grymt bra film på tv. Det är fredag. Medan söndag är mer när man har ätit upp den där godispåsen under den första timmen under filmen. Du ligger fortfarande i soffan under den där filten. Men nu mår du mest illa. Du är bara sådär jobbigt, obehagligt och illamående mätt. Det är söndag. 

Men ja vad har jag då gjort idag. Jo jag började min morgon på gymmet. Jag va där i god tid så jag hade tid till att köra lite på gymmet innan passet började. Jag körde lite squat med ketterbells, axelpress med ketterbell och rodd med skivstång. Sen körde jag även bulgariska utfall med en ketterbells i varje hand. Bulgariska utfall är värkligen en grym övning. Det tar rejält i rumpan. Sen blev det att köra ett Grit strength pass. Det va tungt, jobbigt men galet roligt. Efter detta så blev det att åka till jobbet och kriga. Det va lagom mycket och göra. Det va en lagom ström av människor. Vi sålde bra och det är kul. Den här veckan har vart en mycket bra vecka och det är alltid sjukt roligt. 

Men usch det har vart ett sånt omysigt väder. Det typ blåser storm och regnar diagonalt i sidled. Inte kul. Men på jag tyckte att när jag gick från bussen och hem att det kändes lite bättre. Det regnade inte och jag tyckte inte alls att det blåset så mycket. Eller så berodde det på att jag hade min höstjackan, mössa och vantar på mig. För jag bestämde mig snabbt för att ge mig ut och springa en runda. Eller nja först så ville jag bara dö i soffan för att jag va så trött. Men så tänkte jag på hur mycket bättre det skulle kännas att få dö i soffan efter att man har vart ute och sprungit. Så tänkte jag att okej jag kan ta en kort runda. För en kort runda är bättre än ingen runda alls. Så det va bara att dessa om och att ge sig ut. 

Men det va ett otroligt omysigt väder. Det regnade småspik och blåste motvind typ konstant. Men jag krigade på och kände mig faxist oförskämt pigg och fräsch i kroppen. Inga krampor eller känningar över huvudtaget. Så härligt. Dock ja ju vädret mindre härligt. Men det va bara att springa på. Det blev att springa en runda på 1 mil och det kändes grymt bra. Man känner sig så nöjd sen när man kommer hem. Men nu blir det att sova så att man orkar upp i morgon. 
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0