Beröm

Det är alltid lika kul när man får beröm eller när någon kommer fram till en och har uppmärksammat en. Det hände idag på gymmet. Jag gick på ett prformance pass och som vanligt så va passet uppdelat i olika block. Och block ett va 12min jobb. Då skulle vi göra två olika övningar som va frivändning med 10 kilos platta och en superman rocks.  Det är ev övning där man ligger som en banan på marken och gungar fram och tillbaka. Vi skulle göra följande reps 10-8-6-4-6-8-10 som en pyramid och sen ner igen. Så fort och så längst vi hann på 12 min. Mellan varje sett skulle vi göra 5 burpees. Så först 10 frivöndningar 10 gungandes och sen 5 burpees innan man gick vidare till 8. Jag hann med att gå till 10  köra den två gånger och sen vända tillbaka till 8 nr 2 igen. 

När detta va klart så kom min granne sen fram till mig och berömde mig för hur grymt snabb jag hade vart och bara hade köttat på. Då blev jag verkligen jätte glad :). Sen delade vi upp och två och två och körde en rodd tävling. Vi skulle ro 200 m och sen skulle nästa ro 200m och sen byta tillbaka igen. Så långt och så snabbt som möjligt under 8 min. Sjukt jobbigt. 

På jobbet gick det bra. Men det va mycket att göra. Men inte lika galet som i måndags men ändå en hel del att göra. Men det är ju såklart kul. Dagen går sjukt fort. Wips säger det bara så är set dax för lunch, fika och sen hemgång. 

Men nu blir det snart till att sova men ha det såå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0