Grattis Elin

Igår va dagen med stort D. Dagen när man en gång om året träffas och ser folk som man just bara ser en gång om året. Det va dax för elins årliga födelsedags fest. Dagens tema va du + en till. Så jag tog med mig Sara. Vi började med att äta och förpesta hemma hos mig innan vi gick ner till Elin. Man kan ju säga som så att när vi kom så kom alla. Haha det va typ ingen panik alla på en och samma gång. Man kan väll säga som så att det va typ som vanligt jag kom typ bland dom första och gick bland dom sista. Men oj så roligt det va. Det är så kul nu när man har vart på dom här festerna och lärt känna alla goa människor. Det va lite extra kul med temat du + en till för då va det lite nya människor och det är ju alltid kul. 

Det blev väldigt mycket prat och skratt med olika människor. Elin är alltid lika snäll och go som bjuder in så mycket folk och det blir alltid väldigt lyckat och roligt. 

Med vid tre tiden så började jag och känna mig sådär sjukt jätte trött. Så jag bestämde mig helt enkelt för att gå hem. Såå skönt att ha gång avstånd hem. Det är bara att ta på sig jacka och skor och gå hem. Inte kolla när nästa buss går och vet att man kommer att somna bussen och att den hoppas på att vakna upp i tid så att man kan hoppa av och inte missa busshållplatsen. 

Men oj vad trött jag va när jag kom hem. Helt galet. Jag hade lite små ont i huvudet. Fasten jag drack vatten dom sista timmarna. Men det va bara att hem av med sminket och sen direkt i säng. Jag somnade på en gång utan problem. Helt galet trött. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0