Hemgång på ingång

Nu är jag på väg hem från träningen. Blev att avsluta dagen med att köra ett bodycombat och bodybalance pass. Bästa kombinationen om ni frågar mig. Men innan det så har jag tillbringat halva förmiddagen i jordbro industriområde med att fixa med bilen. Eller nej pappa har fixat med bilen och jag har suttit på en stol och hållit honom sällskap. Sen är även min uppgift att soppa upp smuts, grus och rost som ramlat ner från bilen.  Och även att plocka in och ut däcken som ska bytas och däcken som ska hem från Saaben. Men det gick ganska så bra idag. Det va bara lite som krånglade men inte alls så farligt och då har det ju typ gått som planerat.

Men jag kom dit strax innan 9:00. Och jag åkte därifrån vid 13:30. Så ja det tog typ halv dagen. Men det är ju sånt som man får räkna med. Sen efter detta så åkte jag hem åt lite snabbt. Gick ner till Ica. Köpte och kompletterade lite till mina lunch lådor. Men jag hann inte laga dom. Så när jag kommer hem blir det till att ställa sig och göra matlådor. Mindre kul. Men så värt det nästa vecka när maten redan är klar när det är dax för lunch. 

Men oj nu känner jag mig ganska så trött. Både trött och hungrig. Blir till att gå och lägga sig tidigt när jag kommer hem. Ja som vanligt då helt enkelt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0