Hemma igen

Det är med blandade känslor som jag nu är hemma igen. Jag varken orkar ellerhar tid till att skriva och berätta så mycket om resan just nu. Utom det kommer att komma pö om pö. Så håll ut. Jag måste få landa och sammanfatta dessa otroligt händelserika och underbara dagar som jag har vart med om. Så jag lovar jag berätta vad vi har gjort, hur det har vart, vad vi har ätit och hur helt fantastisk det har vart. Vi har hunnit med massor på så få dagar. Jag vet knappt vart jag ska börja eller sluta. Känns som att jag kommer att få skriva ner det dag för dag för att det inte ska bli allt för långt. Men om jag kortfattat ska skriva om lite som vi har gjort och vad vi har vart med om. Så jag jag börja med att vi samlades 03:45 i Sofias trappuppgång. I taxin på väg in till Arlanda så frågade chauffören vart vi skulle och vi sa att vi skulle till Israel och till Tel Aviv. Han va va varför då det är ju krig där. Haha bra start. 

Sen har vi sovit på planet, jag har läst en massa från min bok, vi hittade till hotellet, träffade en massa underbara, hjälpsamma människor och roliga människor, vi har ätit en massa hummus med falafel, druckit en massa iskaffe, njutit av solen, badat. Och ja även jag har badat, sovit som små grisar, ätit helt fantastiskt underbara frukostar, köpt så mycket färsk frukt, träffat på en kille som frågade oss varför badar ni inte. Vi svarar att det har vi. Han svarar att det borde ni inte göra det är så mycket hög vågor att det är farligt. Haha   

Vi har gått en massa, gått i Tel Aviv, vart i jaffa, vart i Bauhaus, shoppat en massa, ätit vid vattnet, gått lite vilse men sen hittat rätt igen, sett sååå mycket saker, sprungit längst med vattnet, kört trapp intervaller, åkt till Jerusalem och hälsat på Sofias kusin som tog med oss ut till döda havet. Börjat med att köra fel va över till Västbanken och vände för att hamna vid gränsen till Jordanien och sen bada i döda havet, vart i Jerusalem och smält in så perfekt bra att vi blev tagna för att vara troende judar. Vi kände oss extremt bra när vi fick höra det. Vi kände att vi hade lyckat mycket bra då med våran outfit, vart i gamla Jerusalem, gått på marknader, sett klagomuren och moskén, lämnat en lapp vid klagomuren, sett en massa ultra ortodoxa judar, virat bort oss i ett helt otroligt stort och ologiskt köpcentrum, träffat en mer massa helt otroligt roliga, snälla och underbara människor. 

Resan har vart helt fantastisk och jag är så glad över att vi åkte. Vi har haft så kul och kommit så bra överens alla fyra hela tiden. 
Men nu är jag så trött att ögonen typ går i kors. God natt säger jag. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0