Mycket

det har vart sjukt mycket att göra dom här två dagarna På jobbet. Vi är bara tre st på plats bara för att Ninna har semester hon är nere i England och träffar på sina barn och har det bra. 
 
Men igår efter jobbet så va jag nere i stallet och red min lektion. Jag fck rida Iran som förra gången. Jag blev mycket glad och skuttar glatt till boxen och möts av ett nått grått lermonster som står i Irans Box. Jaha ja tur att jag va ute i god tid. Det va bara att börja borsta. Efter ca 30 min så va vi precis lika grå båda två. Det knastrade i munnen av lera och damm och jag hade lera som irriterade i ögat. Så va vi va två dammiga monster som gick ner. Men det är så det här I dom hör lerperioderna. Men lektionen gick mycket bra. Han är en mycket trevlig häst som ser ut som en typisk ponnyhäst ;). Han kan inte sådär super mycket. Men han försöker och han är väldigt söt och det kan man komma långt på. 
 
Idag så började jag med att köra ett transformance pass på sats zenit. Det va en del nya övningar som va både jobbiga och roliga. Sen blev det att åka till jobbet och kriga. men det va som sakt va mycket att göra både idag och igår. Det är såklart jätte kul. Men det blir lite små stressigt när man känner att man inte riktigt hinner med allt som man vill hinna med. Men det får man göra sen när det blir lugnare. Men det är jobbigt när det är så mycket att man känner att man knappt hinner att gå på toa. Men annars så är det bara kul när det är mycket att göra och när man framförallt säljer bra. 
 
Jag jobbade till 19 och efter 18 så va det lugnt och skönt. Så jag hanu stänga ner butiken i lugn och ro. Efter jobbet så blev det att åka hem och så bestämde jag mig snabbt för att jag behövde komma ut och terapispringa en runda. Det blev ett kortare intervall pass på ca35 min. Men det betyder inte att det är 35 min mjuktempo. Nej nej. Det blev mycket korta och snabba intervaller så att pulsen kom upp och det va snabbt oxå. Efter passet så känns det alltid bara såå bra. det är verkligen så skönt efteråt. När Man kommer hem och känner sig bara så mycket piggare.
 
men nu blir det att ta det lugnt och skönt i soffan med gott samvete =) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0