Ny mobil

Får ett blev på posten, springerner till Ica som en zebra som är jagad av minst tre lejon. Min nya mobil har kommit. Går, springer sen hem. Börjar att försöka få upp kartongen redan i hissen. Går inte sådär jätte bra. Kommer in inlägenheten. Tar fram det tyngre artilleriet i form av sax och kniv. Får upp kartongen och i din bruna tråkiga kartongen ligger där n vit kartong med ett stort äpple på. Ja som någon redan har tagit en tugga av. Öppnar upp den vita kartongen och där i ligger den. Den vita fina med lite silver på. Men vad är det för nått???  Vad är det som ligger där i??? Vad är det som jag har beställt??? Är det en mobil eller en iPad mini. Plockar upp ja vad det nu är som jag har beställt. Vrider och vänder på kartongen. Och där står det jo men det är en ny mobil som jag har beställt. Det ska gå att ringa från den. 

Synar den noggrannare och den är inte bara mycket större den är även mycket plattare och känns mer som en lätt tegelsten att ha i handen. Än min gammal som kändes som en tung tegelsten. Jag är säker på att vi kommer och bli mycket goda vänner när jag har vant mig. Jag har ju älskar min iPhone 4s så är säker på att jag kommer att älska den här. Även om det just nu känns som att man får skaffa en egen väska och pass till den. 

Efter att ha flyttat över alla kontakter igenom att trycka på en knapp, sen flytta över alla appar igenom att trycka på en annan knapp och sen allt annat som jag vill ha på mobilen. Som musik, en bra ringsignal som typ bara jag har och som jag hör så är jag nu redo att börja använda den nya mobilen. Såå smidigt. Gud jag mins en gång i tiden när man fick skriva ner alla nummer på separata papper och sen skriva in dom i mobilen. Fan det tog ju evigheter. Nu va det bara att svischa på en knapp och vips så låg alla kontakter bara där i den nya mobilen. Så smidigt att till och med jag som är helt oteknisk klarade av det. Älskar Apple för att det är nån som har tänkt till. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0