Söndags träning

Jag vaknade upp oförskämt pigg i morse kl:08:00. Jag slog upp ögonen och hörde varken regnet smarta emot rutan eller vinden vina utanför. Så jag bestämde mig mycket fort för att idag skulle jag ut och springa i skogen. Så jag ät en lättare frukost och kollade på Nyhetsmorgon. Och när frukosten va uppäten under lugn och ro och hade fått komma ner en bit i magen. Ja då va det dax. Det va bara på med springkläderna och att sen ge sig ut. Jag hade redan bestämt mig för att jag ville springa i skogen. Det gäller att passa på medan man fortfarande kan göra det. Och framför allt dom få dagar man kan göra det. För det kommer att komma en tid då man inte kan springa i skogen även om det är ljust. 

Men jag kände att jag ville springa lite längre. Jag kan kommit på mig själv med att vilja springa längre än bara min runda i skogen. Jag lägger ofta på en extra runda. Eller springa en längre väg dit och eller en längre väg hem. Eller helst båda delarna. Jag vet inte varför men det är oftare som jag springer längre sträckor när jag är ute. Det är som att det inte räcker med 6 km utom jag vill komma upp till ca 10 km eller helst lite längre. Galet ja jag vet. 

Men så idag va inget undantag jag tog en längre runda till skogen sprang min runda i skogen och tog den längre rundan hem oxå. Men det va bara såå skönt att få komma ut och få upp pulsen lite och bara få känna mjukt underlag under fötterna. Ja och på vissa ställen va det betydligt mjukare och lerigare än va det va på andra ställen. Men men det är så det är att springa i skogen såhär års. 

Vad har jag mer gjort idag. Jo jag har gjort matlådor för nästa vecka. Och sen har jag hunnit med att ta det lite lugnt oxå. Och sen blev det att åka till sats och köra ett bodycombat och bodybalance pass. Combaten va svettig och jobbig. Den blir bara jobbigare och jobbigare ju mer jag lär mig övningarna och i vilken ordning dom kommer i. Så då kan jag tänka mindre och ta i mer. Så ja då blir det automatiskt jobbigare. Och balansen va precis så skön och mysig som den ska vara. 

Men nu är jag på g hem för att äta och sen dö i soffan. Jag är såå galet hungrig. Kommer typ att gå lös på hela kylskåpet när jag kommer hem. 

Springa springa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0