Springa

Har för första gången sprungit från mitt jobb i Tyresö och hem till Haninge. Innan jag gav mig iväg så tänkte jag hur långt kan det va egentligen. Svaret va 12 km. Det är inte alls så farligt. Utom en bra runda. Jag hoppas att jag kommer att springa den rundan hem flera gånger. Men det är inte alltid lätt och få till. Det krävs lite planering. Man ska ha rätt kläder med sig till jobbet och så lite kläder som möjligt hem sen från jobbet. Men ändå så att man kan ta sig till jobbet nästa dag. 

Men idag så passade det mycket bra. För vi hade en morgon kurs i centrum. Så vi skulle ses kl 08:30. Vi jag hann inte åka till gymmet innan. Utom bestämde mig ganska så fort att det va dax för dagen d. Dagen då jag skulle ta och springa hem från jobbet. Men jag började med att gå från mig till sågen. Det är ca 4 km. En ganska skön morgon promenix. Men innan jag kunde springa hem så blev det att kriga jobbet till kl:19:00. Dagen gick fort. Det va lagom mycket att göra och vi sålde bra så det är super kul. Men mitt under min lunch så gick strömmen i hela centrum och i typ halva Tyresö. Rätt som det va när jag va inne på h&m så gick strömmen. Haha det va ju bara tur att man inte stod i en provhytt med byxorna halvt nerdragna ;). Det va bara att gå till jobbet och sitt där och va ta ut både tiden och på att strömmen skulle komma tillbaka. Man kan ju typ inte göra nånting när strömmen går. Man kan varken ta betalt eller göra några beställningar. Att göra några synisar är ju bara att glömma. Man kan inte ens ringa till kunder och boka om dom. För telefonen fungerar inte och ja om man inte ska använda sin egen mobil. Men det hade inte jag nån lust med. Men Bertil har en jobb mobil som vi kunde låna. Men man kan ju inte boka om dom utom får helt enkelt bara återkomma till dom sen. 

Men strömmen kom tillbaka och det va ganska så skönt att kunna börja arbeta som vanligt igen. 
Men ja till slut så blev kl:19:00 och jag kunde så byta om och ta på mig mina löparkläder. Jag kände mig nästan lite smått nervös innan jag skulle ge mig ut. Jag vet inte riktigt varför. Det är ju inte så att jag inte skulle klara av att springa den sträckan. Och hittar göra jag ju. Men ja jag vet inte riktigt varför. Men det gick så bra så. Jag kan ju bara säga som så att jag älskar min nya löparjacka. Den är helt perfekt. Den är värkligen bara som ett skal men den skyddar emot blåsten och värmer samtidigt som den andas. Helt perfekt helt enkelt. Värt var endera krona och det bästa ut av allt är att den har så sjukt mycket reflexer oxå. När jag började att springa så båset det ganska så mycket och så regnade det små spik. Men efter några km så blev vädret betydligt bättre. Rundan kändes sjukt bra och det va en bra känsla som jag hade i kroppen under hela rundan. Skönt. 

Men nu blir det snart till att sova så att man orkar upp i morgon. Men ha det sååå bäst. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0