Träningsvärk

I torsdags så gick jag på en jäkla massa pass. Men jag började med att gå på ett Crosstraining pass. Där skulle vi dela upp oss i två grupper. Där vi i min grupp skulle börja med att fokusera på två olika övningar som va spiderman crawls 4 vändor fram och tillbaka och samtidigt skjuta en 10 kilos platta framför oss. Efter 4 vändor skulle vi göra 12 squat. Och sen ner och gå spiderman crawls igen 4 vändor och sen 14 squat. Och så skulle vi förtsätta i 20 min. Efter det fick vi nån minut vila för att byta sida och göra två andra övningar som va. Utfallsgång 20 steg med en stång över huvudet med raka armar. Efter 20 steg skulle man göra 2 burpees och sen gå 20 steg igen och sen 4 burpees. Detta skulle vi göra i 20 min. 

Det va galet jobbigt. Jag vet inte riktigt vilken övning som va värst. Båda övningar va lika gris jobbiga. Lagom svettig och död så va det dax för pass nummer två 75 min Box. Det va jobbigt och jag konstaterade snabbt att jag har bättre kondition än koordination. Men oj så kul det va. Borde verkligen gå på det här passet oftare. Sen blev det att samla ihop kroppen i 15 min för att gå på nästa pass. Men nu va det bara lugna pass kvar. Nämligen triggar point. Det är mer ett smärtsamt pass. Man ska döda sina stakars muskler igenom att rulla dom över en boll och en rulle. Jag säger bara smärta med jätte stora bokstäver. Sen avslutade jag hela dagen med att balansera ihop hela min kropp med ett bodybalance pass. En mycket skön och helt fantastiskt avslut på kvällen. 

Men Ojojoj. Jag har haft sån galen träningsvärk i typ hela kroppen. Det börjar och bli lite bättre men det är fortfarande smärta lite här och där. Idag har jag vart på jobbet och krigat. Det va lagom mycket och göra. Ibland va det mer för att sen bli lugnare. Men innan det så va jag ute och sprang en runda på drygt 12 km. Det blev en blandad runda med både asfalt, skog och grus. Ett härligt pass och ett härligt sätt att väcka kroppen till liv. Så skönt att börja morgonen med att springa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0