Trött

Gud jag känner mig bara sååå trött. Bara sådär obeskrivligt jätte trött. Ögonen går i kors och om jag la mig i soffan så skulle jag somna direkt. Idag så har jag tränat en del och det har känts så bra. Började med att köra ett Grit cardio pass. Det va mycket folk och blev lite små trångt när det av dax för att springa från sida till sida. Men annar så va det ett bra och jobbigt pass. Svetten sprutade och mjölksyran pumpade i typ alla muskler. Efter passet körde jag lite olika magövningar. Innan det blev att gå och duscha och att sen åka till jobbet och äta frukost. 

På jobbet så gick det bra. Jag va trött. Men det rullade på hela dagen och vi sålde bra. Jag hade lite olika terapiarbeten för mig. Och kollade så att i alla fall alla mina ansvarsområden va i ordning. Jag har ju en del så det är ju en del att hålla lite koll på. Men läget va under kontroll. 

Sen efter jobbet blev det att åka till sjöstaden och köra ett prformance hi-Intensity pass. Vi skulle dela upp oss två och två. Jag parade ihop mig med en kille som stod närmast och vi plockade fram dom redskap som vi skulle ha. Första blocket va en 16 min amrap. Det betyder att man under 16 min ska hinna med att göra så många varv som möjligt av dessa övningar. 
10 push ups och släpa händerna i botten
20 boxjump
30 utfall / ben
40 sek sprint med band
 Vi hann med 4 varv. 

Andra blocket va en OTM i 8 min som bestod ut av burpees. 
Det betyde att första minuten är det bara 2 burpees som ska göra. Men det betyder oxå att den sista minuten så va det 16 burpees som skulle hinnas göras. Det va jäkligt jobbigt. Men jag klarade det och det är de som räknas. Det va inte alla kom hann med att göra alla 16 st på 1 min. Men jag hann och kände mig bara såå jäkla grym =)

Men oj nu blir det till att sova. Så att man orkar upp i morgon. 
Detta är vardagslyx för mig. Att komma hem dricka en kopp te, tända ljus och bara andas lite i soffan. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0