Effektiv

Idag så började jag min morgon med att springa en runda på ca 1 mil och lite till. Jag har lixom kommit på att jag ska ju springa tjejmilen på lördag så kanske bäst att springa lite och se hur det känns. Men det känns bra. Kroppen svarar bra så det kommer nog att gå bra. Det va både lite små kallt och dimmigt när jag i morse gav mig ut på min runda. Det va både linne och t-shirt på som gällde. Men rundan kändes bra och jag fick springa på för att få upp värmen i början. Sen blev det att gå hem duscha, äta frukost och att sen åka till jobbet. Idag va det lite blandat. När det va mycket att göra så va det mycket och när det va lugnt så va det helt dött. Nu ska Frida ha sem i 10 dagar så vi kommer bara att vara 3 st då. Sen ska Bertil på kurs mitt i allt det där oxå. Men kommer älskad Sofia och jobbar lite =). 

Men som Bertil och jag va. Ingen jävel får bli sjuk. Och är man sjuk så får man ändå komma hit och svara i telefonen, packa upp posten och sätta på kaffe. Haha jag skämtade om att man får väll ta med sig en spyhink och köra skytteltrafik till toan om det är nån typ av magsjuka man åker på. Men som sakt va man ska ha ena foten i graven för att få stanna hemma. Men nu har vi sån jäkla bra personal hos oss. Det är ingen som är måndags sjuk eller fredags sjuk eller nageltrångs sjuk. Utom alla kommer i ur och skur. Och är man hemma och är sjuk ja då är man värkligen sjuk. 

Men ja dagen rullade på bra jag jobbade till 19 och det gick så bra så. Jag passade på att äta lite mellanmål för jag tänkte dra till gymmet efter jobbet. Jag va på plats vid kvart i åtta och satte fart redan från början. Lite uppvärmning och sen va det bara att sätta fart. Är man effektiv och ägnar sig åt träning så kan man få till ett bra pass på en inte allt för lång tid. Man vill ju komma hem nån gång oxå. Så jag körde mycket supersett. Som innebär två övningar som man varvar emellan och så kör man dom två utan vila och så vilar man lite mellan varje set. Det blev att köra trusters med stång och armhövningar. Först några uppvärmnings set och sen 5 tyngre set. Sen blev det lungers med stång och axelpress. Där oxå några uppvärmnings set med att lägga på mer vikt för varje set. Sen körde jag 5 set där oxå. Sen avslutade jag med att köra lite olika magövningar där en jobbar sneda magmuskler och sen triceps. 

Ett snabbt effektivt och bra pass helt enkelt där jag ändå fick med hela kroppen och stora muskel grupper. Vilket jag tycker om. Jag gör mycket hellre pull ups än att bara stå och jobba biceps. Men så är jag och alla är vi olika. 

Sen blev det att gå hem och nu ska jag ta och sova. Men ha det såå bäst. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0