Fredag

Jag började min morgon med discofredag =). Det gjorde jag på sats Odenplan med att köra nya releasen av Grit strength. Det va en galet jobbig start på morgonen. Det som är absolut värst är alla dessa armhövningar. Det är så sjukt jobbigt att göra dom på tå. Samtidigt så vill jag ju bli bättre på dom och för att bli bättre så måste jag göra dom på tå. 

Men passet gick bra. Det va som en svettig blöt pöl jag gick ut för att hoppa in i duschen och sen åka raka vägen till jobbet. Idag va Sofia på plats och det va väldigt roligt att träffa henne igen. Även om jag knappt hann prata med henne. För det va ganska mycket att göra idag. Men det va ändå kul att hon va där och prata lite med henne. Men jag hade ganska så fullt upp idag. Om jag inte visade bågar eller pratade och hjälpte olika kunder så prickade jag och prismärkte bågar. Det kom en hel kartong med bågar. Så ja det va bara att sätta fart så att det kan komma ut nån gång. Jag hittade även en liten ck båge som jag tyckte va ganska så snygg. Hmm kanske kan bli ett par nya glasögon tillslut trots allt ;). 

Nu mer när vi är en drift butik så är det min uppgift att prismärka alla nya bågar som kommer in. Vilket jag tycker är roligt. Men det blir så såklart mer för mig att göra. Men det gör inte mig nånting för jag tycker om att ha koll och kontroll på läget =). 

Men nu händer det inte så mycket mer än att jag ska ta det lugnt och kolla lite på tv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0