Gått under jorden

Om det är nån som undrar vart den där tjejen har tagit vägen som brukar skriva här. Så kan jag meddela att hon inte har varken gått och dött eller gått under jorden. Hon har bara vart sjukt trött oxh haft sjukt mycket saker att göra och helt enkelt inte haft tid att skriva om sitt otroligt intressanta liv. Igår hade jag en date med tvättstugan direkt efter jobbet. Det va välbehövligt. Det typ ekade i garderoben och svämmade över i tvättkorgen. Det va nästan så att man fick lägga dom smutsiga kläderna i en ny hög bredvid den redan överfulla tvättkorgen. I risk för att tvätthögen skulle ramla och rasa ner över en. 

Så direkt efter jobbet blev det att tvätta en massa kläder och efter det hänga en massa kläde i min lilla lilla lägenhet. Om det är nånting som jag tycker är såååå mycket tråkigare än att städa så är det att tvätta. Det är så många olika tråkiga steg. Första ska tvätten släpas, dras, bäras ner. Sen ska den hellst sorteras. Ja om man inte vill att allt ska komma ut i exakt samma färg. Sen ska den tvättas. Sen ska den upp i lägenheten igen. För nej jag torktumlare inte mina kläder. Jag envisas med att hävda att det sliter så mycket på mina kläder. Så nu ska den tunga tvätten upp i lägenheten igen. Sen ska den hängas på torkställningar för att torka. Sen ska den upp på galgar igen för att hängas in i garderoben. Så många olika steg av tråkighet. 

På jobbet är det galet mycket att göra just nu. Det går i ett. Det är fullbokat i rummen. Vi är inte så många som jobbar längre med tanke på hur många vi va förut. Det känns som att man inte hinner med att göra nånting. När man har en lite lucka över så får man försöka att hinna med att göra det som man skulle ha gjort. Eller att ta tag i nått jobb som man inte är helt klar med. Idag va vi bara tre och jag hade typ fullt upp från det att jag kom till det att jag gick hem. Men det hade alla så det är ju inte bara jag som har att göra. 

Man får passa på att gå på toa innan optikerna går in i rummen igen för man vet inte när man hinner med att göra det igen. Men dagen går ju fort i alla fall svisch sa det och så va klockan 18:00 och det va dax att gå hem. Vi säljer sjukt bra så det är kul. Det märks verkligen att hösten är här och att alla är tillbaka från alla semestrar och börjat att se dåligt igen. Det är såklart super kul att det är mycket att göra. Men jag kände mig ganska så trött när jag gick för dagen. 

Jag kommer att somna utan problem i kväll i alla fall. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0