Grit X 2

Idag har det blivit Grit x 2. Och det va inte bara två utom det ca nya releaser i båda. Jag tycker alltid att det är lite små knepigt när det är dax för nya releaser just bara för att man inte vet vad man ska göra och vilka övningar som kommer att komma. Man måste kolla mer och göra sen. För när man kan och vet så kan man mest bara lyssna. Och vara mer redo och sätta igång på en gång och övningarna går mer på ren rutin. Men samtidigt så är det såklart roligt med en ny release. 

Vad tyckte jag då. Jo cardion va jobbig. Det va mycket att springa fram och tillbaka. Det va några nya övningar. Det va en övning där man va tvungen att både lyssna jätte noga och vara sådär super snabb som man absolut inte är sådär okristligt tidigt på morgonen. Men jag tyckte om den nya releasen och tror att det kommer och bli roliga och jobbiga 3 mån. 

Sen på kvällen så körde jag Grit strength. Även här va det väldigt jobbigt. Det va mycket jobb med stången som ska vara tung. Det va mycket vändningar. Och front squat. Även här gällde det att lyssna nog och att vara snabb. Men ju fler gånger jag kommer att köra den här releasen ju bättre kommer det att bli. Den va riktigt jobbig och jätte rolig. Jag ser även fram emot att köra den här i 3 mån. 

Sen har jag även jobbat och det va mycket att göra idag. Bertil har antingen stått i verkstaden eller suttit i rummet. Jag jag antingen visat bågar, sålt glasögon eller typ vart på lunch. Men det va kul att det va att göra. Dagen gick mycket fort och vi har sålt bra så det är jätte kul =) 

Men oj nu blir det att ligga på spikmattan innan jag ska sova. Eller nej jag ska lägga mig på spikmattan i sängen och kommer garanterat att somna på den ;). Måste komma in i mina spikmatta rutiner igen. Det är ju sååå galet skönt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0