Helt otroligt

På något mirakulöst vis så vaknade jag ut av mig själv kl:06:00 och kände mig pigg. Kan ju bero på att jag gick och la mig vid 22 tiden. Så vad göra. Jo jag bestämde mig snabbt för att gå ut och gå. Varför va jag inte ute och sprang då. Jo för att jag har haft lite ont i min hål. Och jag försöker att lyssna på kroppen. Smärta är ett täcken på att nått inte är helt 100%. Det är så mycket bättre än vad det har varit. Men känner även att det är bäst att ta det lite lugnt med löpningen. Jag har ju klarat av tjejmilen och det va ju ett ut av mina lopp som jag skulle göra. Men nu är det långt kvar till nästa lopp. Så nu kan min häl få ta det lite lugnt ett tag. 

Jag har ju googlat. Det ska man ju aldrig göra. Jag har än så länge inte fått upp cancer. Men annars har jag fått upp allt från stressfraktur, inflammation till vila i minst 8 veckor. Jag vill inte ha nått ut av det. 

Men ja jag bestämde mig då snabbt i morse för att gå ut och gå en promenix. Så det va på med kläderna och ljudboken med och sen va det bara att gå ut och gå. Blev att gå ner till en sjö som finns här i närheten. Och det varvet runt. Då får man en promenix på en timme och man får gå lite asfalt. Men även grus och sen i skogen. En bra runda med växlande underlag. Precis i min smak. 

Men nu blir det snart till att åka till jobbet och kriga. Skönt att det är torsdag för det betyder att det mycket snart är fredag och helg =). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0