Ledig och träning

Ledig idag och det är bara såå skönt. Jag gick och la mig igår efter tolv och klockan ringde i morse vid 07:00. Jag kände mig pigg och glad. Så det blev att stiga upp äta frukost i lugn och ro. Efter som jag redan har röstat så hade jag det redan gjort. Skönt. Så det blev att åka in till stan och börja min morgon på gymmet. Det blev att köra ett prformance strength och hi-Intensity pass. På det första passet så va det fokus på dubbel ketterbells sving och Spider-Man crawl. Den första övningen är lite som det låtar. Man har helt en ketterbells i varje hand som man svingar med. Den andra övningen är lite mer komplicerad. Man ska tänka att man går som spindelmannen och typ gör armhövningar samtidigt. Sjukt jobbigt helt enkelt. 

Andra passet gick ut på vi delade upp passet i tre olika block. Fösta blocket skulle vi göra 5 armhövningar, 5 ketterbells sving och 5 situps. Dessa övningar skulle vi göra så många varv som möjligt under en viss bestämd tid. Andra blocket va 6 squat, 6/6 one arms ketterbells sving och 6 jumping Jacks. Även dessa så många varv som möjligt på en bestämd tid. Sista blocket bestod ut av 4 spurtar ute på deras inomhus gräsbrand, 7/7 jumping lungers och sen 7 burpees. Även dessa så många varv som möjligt på en bestämd tid. Detta block va det jobbigaste och pulsen skenade verkligen iväg.  

Sen blev det att åka hem och äta en massa mat för att sen åka iväg till nästa pass. Jag hade nämligen bokat in mig på bodycombat och bodybalance för bästa Elin. Det roliga med att gå på hennes pass är att även andra som jag känner går på det passet oxå. Och jag hade inget bättre för mig än att bara ligga hemma kolla på valvakan och käka praliner. Så då kunde jag lika gärna åka och träna lite för henne. 

Det va en ny releas på både combaten och balansen. Vilket för min del kändes bra för då va nästan alla lika borta som jag kände mig. Jag går alldeles för sällan på bodycombat. Så varje gång jag går så känner jag mig helt lost. Men det va väldigt roligt och svettigt. Balansen va helt fantastik. På alla sätt och vis. Det va en ganska så tuff och utmanande releas. Men en del lite små knepiga övningar. Men samtidigt så skönt att få sträcka och tänja ut på kroppens alla så muskler. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att dö i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0