Ledig

Jag är ledig idag och det är bara såååå skönt. Jag ska jobba på lördag vilket känns mindre kul. Men ja så är det. Men jag va så himla trött igår att jag kollade lite på tv och när jag typ mer höll på att somna än att kolla så bestämde jag mig för att gå oxh lägga mig. Strax efter tio låg jag i sängen och somnade på en gång utan problem. Jag bestämde mig igår för att jag skulle ta sovmorgon idag och verkligen få sova ut. Jag vaknade inte fören strax innan nio. OMG vad trött jag måste ha vart. Jag kan knappt minnas när jag sov så länge sist. Men det va verkligen så skönt. 

Men vad har jag gjort idag då. Jo förutom att sova så har jag gjort lunch lådor till nästa vecka. Det blir kikärtsbiffar med sallad till det. Mums. Sen står ju solen högt på himlen oxå. Så jag har snörat på mig joggingskorna och löparkläderna sen va det bara att bege mig ut. Blev att springa 1 mil i skogen. Det va helt fantastiskt. Och det kändes verkligen så bra. Vädret va verkligen kanon och kroppen kändes bra. Jag har tagit det lugnt med löpningen efter tjejmilen och har inte sprungit på hela veckan. Så nu idag blev första springrundan efter tjejmilen. Det va jätte kul att det kändes så bra i kroppen. Att den kändes så pigg och fräsch. Det va mycket folk ute i spåret. Men det beror ju på att vädret verkligen är kanon härligt idag. Man vill ju bara gå ut och gå hela dagen =). 

Sen har jag städat och fixat lite här hemma. Sen ska jag avsluta hela dagen med att åka ner till stallet och rida. En bra ledig måndag helt enkelt =). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0