Mat och träning

På dagens schema står och har ståt. Först en massa träning som bestod ut av crosstraining. Det va ett roligt och jobbigt pass. Det va Lotta som höll i passet idag för att Mikaela va bortrest. Skönt för henne tråkigt för oss. Men Lotta bjöd på ett roligt och jobbigt pass. Vi delade upp oss i fyra grupper. Och sen så hade vi en kortlek där dom olika valörerna betyde olika övningar som vi skulle göra. 

Passet bestod ut av två block. Där första blocket va mer fokus på kondition. Vi hade 20 min att hinna med att vända på så många kort som möjligt. Och man skulle hålla ett högt tempo och bara köra på. Puscha och sporra varandra i laget att kämpa på. Dom olika övningarna va 

Hjärter= burpees
Klöver= squat
Ruter= lådhopp
Spader= mountain climbers

Sen skulle man göra så många som kortet visade och ess ju såklart 14. Det kan låta lätt. Men det blev jobbigt efter ett tag. Speciellt när hjärter kom efter varandra typ hela tiden. Jag tyckte inte att vi gjorde nånting annat än burpees. 

När dessa 20 min hade gått. Fick vi nån minut på oss att torka av den värsta svetten och dricka lite vatten. Sen gick vi in i block två. Där va det mer fokus på styrka. Vi skulle ladda upp med en tung stång. Jag körde med 20 kilo och det va jag och dom två killarna som körde på den vikten i mitt lag. Då känner man sig nästan lite stark i alla fall ;).  Då stod dom olika valörerna för nya övningar som va. 

Hjärter= armhövningar
Klöver= dips
Ruter= front squat
Spader= push press

När spader ess kom då ville jag typ bara kasta in den där handduken gå och lägga mig i ett hörn i fosterställning och bara hoppas på att passet skulle va över nångång. Men vi krigade på riktigt bra i mitt lag och det va jätte kul. 

Men ja nu så ska jag snart ta och bege mig till tåget för att åka ner till Ösmo. Jag ska nämligen träffa tjejerna för lite tjejsnack och en massa mat =). Det ska bli sån trevligt. Det va ett tag sen som vi sågs och kunde sitta ner och prata så det ska bli mycket trevligt. Vi sågs ju på dopet men då hann man inte prata så mycket med Izza. Så det ska bli trevligt att prata lite mer med henne. 

Men ska kanske ta och sätta lite fart. Jag kollade förövrigt på debatten i går mellan alla partier. Jag har ju redan röstat och när jag kollade på den så stärktes bara min känsla av att jag hade röstat rätt. Jag visste ju redan vilket block jag skulle rösta på. Men det va mer frågan om vilket parti min röst skulle hamna på. Men efter debatten igår så känns det verkligen som att jag valde helt rätt både när det kommer till block och till parti =). Men ja det ska bli både spännande och skrämmande och se hur det kommer att bli på söndag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0