Min plikt

Idag har jag gjort min plikt. Jag har nämligen vart och röstat idag. Efter lite om och men så har jag tillslut bestämmt mig. Och då va det lika bra att få det gjort. Jag tycker att det är viktigt att gå och rösta. Sen tycker jag oxå att det är sååå skönt att kunna förtidsrösta. För då slipper man att stå och köa bland alla andra människor. Men ja förutom att rösta så har jag vart i jordbro industriområde och haft kvalitetstid med min pappa. Vi har fixat med min bil. Jag hade nämligen en väldrigt irriterande rödlampa som lyste sådär starkt och bara vägrade att slockna. Så ja det va bara att boka in en tid och fixa det där. 

Efter x antal timmar, två koppar kaffe och några svordomar så va vi klara. Det gick ganska så bra och vi bytte både olja och torkarblad. Så nu är bilen redo för besiktningen i oktober. När vi va klara så blev det att åka hem. Jag kände mig lite sliten i kroppen efter gårdagens lopp. Så jag bestämde mig fort för att springa ska jag nog inte göra idag. Men ut och gå i det fina vädret ville jag ju såklart göra. Man vet ju aldrig när det blir såhär fint igen. Så det blev en lång primenix på nästan 2 timmar. Det va bara sååå härligt. Jag försökte och bara att njuta av det härliga vädret och att få va ute i det. Blev att gå i skogen, på grusväg och lite asfalt. 

Sen har jag gjort en massa matlådor och en massa annat som måste göras. Men nu blir det inte att göra så mycket mer än att ta det lugnt i soffan. Och ladda upp för en ny arbetsvecka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0