Tel Aviv

Okej nu börjar jag och blir lite nervös. Jag har inte vart det innan. Men nu idag kom det som en brevbomb på posten. Eller jag har nu brevinkast. Så den kanske kom mer som ett inkastad bombkuvert. Idag så har jag vart uppe ganska så tidigt. Eller kl ringde 07:00. Då blev det att kliva upp äta frukost och att lyssna på ring så spelar vi. Sen gick jag ner till sats Haninge och började dagen med att köra ett Cross training pass. Där vi började passet med att köra pyramiden. Som går ut på att man ska göra 60 jumping Jacks, 50 Utfallssteg, 40 squat, 30 armhävningar, 20 skridskohopp och sen 10 burpees. Sen när man är på 10 burpees så är det bara att göra 10 till och sen att börja gå ner för stegen igen. Med 20 skridskohopp, 30 armhövningar, 40 squat, 50 utfall och sen 60 jumping Jacks. Detta gjorde jag på tiden 09:12. Om jag minns helt rätt så va det snabbare än förra gången. Bara att fortsätta och kriga på för att få bättre tid. 

Sen gick vi på varven. Det va som en blöt pöl som jag gick ut ur salen och gick ner till Ica maxi. Jag skulle nämligen införskaffa mig en ny fön. Den jag är inte bara tejpad den börjar även att blåsa dåligt och bli jätte varm och lyser röd. Brukar inte va ett gott täcken. Bäst att köpa en ny innan den andra går helt sönder. 

Jag hittade en och gick snabbt ut. Sen gick jag hem åt lite lätt och bytte sen om till spring kläder. Det va ett tag sen som jag sprang sist så kroppen kändes jätte bra. Den kändes pigg och kry. Inga kramper nånstans. Jag kom snabbt in i en bra andning och det bara rullade på. Blev att springa en härlig runda i skogen på ca 1 mil innan jag bestämde mig för att fortsätta och springa den längre rundan hem. Så blev att springa lite på grus och sen avslutade jag med asfalt. Jag vet inte exakt hur långt jag sprang men skulle gissa på att det är ca 14 km. Det va 14 härliga och såklart jobbiga kilometrar. Men vädret idag va värkligen kanonbra. Ett perfekt löparväder . Jag hade linne och en långärmad tröja och det va precis lagom. 

Sen blev det att gå en kort promenix för att komma ner i puls och för att dom värsta svettattackerna skulle lugna mer sig. Sen har jag mest bara tagit det lite lugnt. Packat, packat om, packat runt. Och sen gått ner till Ica för att köpa det som jag behövde och som vanligt så kommer man ju alltid att ta med sig för mycket saker och kläder. Jag har försökt att tänka på vad jag tar med mig och att jag inte behöver ha med mig allt. 

Men nu är jag hemma har ätit middag och känner mig bara sådär jätte trött. Jag blir inte piggare när jag tänker på vilken tid vi ska gå upp i morgon för att åka. Jag kommer att vara helt död imorgon kväll/bitti. Men jag ska börja med att åka till Sofia och sova där. Så att jag slipper gå upp allt för tidigt. Så snällt ut av henne. 

Men ja nu blir det att ta det lite lugnt i soffan och förhoppningsvis inte somna. Kanske bäst att ställa mobilen ifall jag skulle råka somna. 

Men ha det såå bäst för det kommer jag garanterat att ha. Det ska bara bli sååå skönt och jag är bara så otroligt taggad och laddad. 

Tel Aviv here we come 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0