Fredag

Idag så började jag dagen på den absolut bästa sätter. Nämligen på gymmet. Det gör att hela dagen bara bli så mycket bättre. Ja va i och för sig på gymmet igår oxå. Då blev det att köra utfall med skivstång och sen lite rygg. Har börjat köra en för mig ny övning för ryggen i två maskiner. Som har vikter och så sätter man dit två handtag sätter sig i mitten ut av dom två maskinerna och kör igång. Den känns bra och man får bra kontakt samtidigt som det är jobbigt. Något som passar mig. 

Men idag blev det att köra front squat. Jag började med att köra front squat, chins och armhävningar från tårna. Ökade på vikterna på squaten och körde detta 5 varv. Sen gick fortsatte jag med att köra front squat 5x5 på tyngre vikt och ökade på extra på det sista settet. Där emellan körde jag pull ups. Sen avslutade jag med att öka på lite mer och att köra 3x2 och sen avslutade jag med att köra 1x 3 på mitt PB. Det kändes bra. Det kändes som att jag hade kunnat köra på tyngre. Men vill inte skynda på allt för fort. Utom vill att tekniken ska sitta och har kanske det mer som fokus än att det ska vara jätte tungt. Eller det är tungt för en klenis som mig. 

Sen körde jag militär press. Körde lite samma tänk där 10x3 på samma vikt. Ökade på och körde 6x2 för att sen öka på lite mer och köra 5x3 avslutade sen med att köra 1x4 på mitt PB. 
Sen blev det lite stretch och att rulla över en foamroller. Det knakar fint när man gör det. 

Men nu är jag på g till jobbet. Och i kväll blir det äntligen till att mysa med manen i mitt liv. Han har vart ute och jobbat sen i tisdags så vi hördes först igår. Har så klart saknat honom. Men saknaden är nog störst idag efter som att jag vet att vi kommer att ses i kväll. Men först ska det krigas en hel dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0