Ledig långfredag

Idag är jag ledig och än så länge så har jag hunnit med en hel del saker. Jag tog till och med lite sovmorgon. Jag vaknade inte fören kl: 07:00. Det är sovmorgon för att varav mig. Men för en normal person så är det att kliva upp mitt i natten på en ledig dag. Men jag skulle ju hinna med och träna. Och för att hinna med det så är det bäst att hänga på låset. Så japp kl: 08:00 så hängde jag nere vid sats och kunde börja min träning. Köpte en del front squat, utfall och militärpress. Blandat med lite armhävningar och andra övningar. Det kändes både bra och kul att vara nere på gymmet. Men det va en del folk. Eller det blev en del folk så jag va glad över att jag va där nere tidigt och hängde på låset. Så när det fylldes på hela tiden med folk så hade jag redan en plats och mina redskap. Så att jag bara kunde köra på. Det kändes mycket bra. Sen gick jag hem bytte om till löparkläder och gav mig ut på en runda. 

Blev att springa i skogen. För det är där som jag tycker att det är roligast att springa och det är där som jag får sån energi ifrån. Som jag brukar säga springa är som terapi för mig. Och att springa i skogen. Det tar inte energi. Det ger energi. Men både benen och kroppen kändes pigga och fräsch. Kände att jag kunde ta i och samtidigt bibehålla ett bra löparsteg. Försöker att tänka på att slappna av i höften och att jobba med både rumpan och med benen. Det va lite lerigt men inte så farligt. 

Sen blev det hem duscha och att göra sig i ordning för att åka ner till nynäs. Packa ner allt som ska ner. Glömt hälften. Som vanligt och för att sen avsluta det hela med att springa ner till bussen och ja jag hann precis med en. När bussen kom så kom jag springandes. Men jag hann och nu sitter jag på tåget ner. Men ska jobba sen på söndag och måndag. 

Bjuder på en gammal svettig Carlsson löpar bild. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0