Min påsk

Min påsk bestod ut av lite av varje. Jag har hunnit träna, vart ute och sprungit i skogen, vart nere i nynäs, fikat och ätit massor, gått ut och gått promenixer, somnat på soffan, myst, vart ute på påskrisjakt, klättrat i träd för att komma åt det perfekta påskriset, ätit lite mer, sprungit lite mer, tagit det lite mer lugnt i soffan, myst lite mer och så klar jobbat. Har ingen påsk utan lite arbete. Men min påsk har vart jätte bra. Jag har ätit både påskmat och vanlig mat. Den där mästerkocken är sjukt bra på att laga sjukt god mat =). 

Sen va jag ledig igår och då blev det att springa. Men just nu så känns det lite att är det inte det ena så är det de andra. Är det inte diskbråck som bråkat så är det smärta under foten. Just nu har jag ont under trampdynan. När jag sätter i foten är det som att det går en kniv rakt upp i foten. Som att trampa på en glasbit. Jag har ju såklart googlat och fått upp både det ena och det andra på latin och slutade googla när jag läste rehabilitering i över 6 mån till operation, permanent och bestående men. Typ där slutade jag att googla och stängde av paddan. Det känns mest när jag gör barfota. För när jag har skor på mig så känner jag det nästan inte alls. Det kan komma nån liten smärta med absolut inte som när jag går utan skor. 

Men ja jag vet ja jag är lite smått galen som är ute och springer när jag har ont av att gå utan skor. Men jag känner att om jag skulle känna efter för mycket varje dag så skulle jag aldrig komma ut och springa eller träna. Lite får man väl tåla. Och bara jag överlever det här marathonet så kan jag vila sen. 

Men idag så började jag min morgon på gymmet med att köra front squat, raka marklyft och sen teknik övning av clean. För att sen köra lite tyngre frivändningar och clean. Kul att köra lite andra övningar och lite sånt. Men det är mycket teknik i dom så jag jobbar med att fån in den rätt med lätta vikter. Sen har jag både jobbat och sen avslutade jag dagen med att köra ett intervall pass i skogen. Jag har laddat hem en intervall app. Den va helt grymt bra. Jag körde 1 min x 10 och vilade 1 min emellan varje. Jag ställde in tiden och så pep appen till varje gång det va dax för att springa fort eller för att vila. Det va både jobbigt och roligt. För det är verkligen hatkärlek det där med intervaller. Borde verkligen försöka och lägga in fler intervall pass. Är så dålig på att köra dom. Bara för att det är så sjukt mycket jobbigare. Men ja nu blir det en dag i veckan med intervaller. 

Men ja nu blir det inte så mycket mer än att sova. 

Sjukt god lax sallad

Avslutade mitt intervall pass med en spurt upp för backen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0