På lördag.

Det börjar att närma sig kan man ju säga. Väskan står packad, klänningarna är nerpackade och sista passet innan helgen på gymet är avklarat. I morgon är det då dax. Dagen med stort D. Dagen då Izza ska gifta sig och jag ska vara en ut av brudtärnorna. Inte utan att man blir lite nervös. Både för min skull och för hennes skull. För min skull är jag nervös för att ja allt kan ju hända. Typ att man snubblar och drar med sig typ alla i fallet. Men det kan jag ta. Det kan man garva bort. Nej jag är nervös för en helt annat sak. En sak som jag absolut nästan inte kan påverka. Och det handlar inte ens om mig. Det handlar mer om en gammal sak som kommer upp så fort det nu är dax för att gå på kalas eller bara det att träffa andra människor. När man ska ta med sig nån, gå med nån, inte bara nån utom en människa som betyder väldigt mycket för en och som man tycker väldigt mycket om. Som man väldigt gärna vill ska komma. Som man hoppas ska komma. Men ja jag är ju van med att alltid bli besviken. Jag är van med att i slutändan få stå där själv. Få försvara både mig själv och för denna person som inte har dykt upp och som inte kommer att göra det. Just det är jag nervös över. Jag kommer inte att bli lugnt fören jag ser honom stå där. Vilket jag verkligen hoppas att jag kommer att göra. För den känslan, sorgen i hjärtat och den kniven i ryggen har jag känt allt för många gånger. Det är ingen rolig känsla och jag vill bara inte känna den i morgon igen. Vilken annan dag som helst men bara inte i morgon 

Det spelar ingen roll hur mycket eller hur många gånger som han säger att vi ses på lördag. Eller att han skulle ta presenten så att jag skulle slippa släpa på allt. Nej det är säkrast att jag tar presenten i fall det är så att han inte kommer. Jag har till och med köpt ett extra kort i för säkerheters skull. Och för att det är så fult och stryka. Då kan man helt enkelt bara skriva ett nytt. Ja så det är jag nervös över. Inte helt normalt och inte alla som är nervösa över sånt. Men har man haft ett förhållande som jag har haft innan ja då är känner man oro inför sånt här. 

Men nog pratat om detta. Jag började min dag idag på gymmet. Blev att köra back squat. Eftersom jag inte vill ha en massa fula märken efter stången på nyckelbenen som jag får när jag kör front squat. Började med att värma upp på lätta vikter och körde sen 5x5 på lite tyngre vikter. Körde den militärpress. Med skivstång. Rodd med skivstång och avslutade sen passet med höftlyft med skivstång. 

Men nu är jag på g till jobbet. Fick reda på en jätte jätte tråkigt sak angående en kollega igår. Usch det blev verkligen en jätte tråkig stämning på jobbet efter det. Inget som man önskan någon. Hoppas bara att det går bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0