Ramlat

Jag har lyckats med att stå på öronen. Japp det här med att springa i skogen är förenat med livsfara. Ja i alla fall om man är lite ouppmärksam och inte lyfter ordentligt på fötterna. Så j jag gjorde en Anja Pärson. Det va ett ordentligt magplask. Men det va bara att resa sig upp borsta bort den värsta smutsen och fortsätta att springa. För ja jag va ju tvungen att komma hem nångång. 

Men söndagen så tillbringade vi nästan hela dagen tillsammans och det kändes bara så bra. Det va nästan en vecka sen vi sågs för han har vart ute och åkt båt. Men vi började med att äta lunch i Haninge sen åkte vi in till stan. Va vid Kungsträdgården och kollade på blommorna. Sen åt vi yoghurt glass. Jag inbillar mig nästan att den är nyttig ;). Sen blev det en kaffe för att sen bara gå runt lite här och där. För att sen åka hem och bara ta det lugnt insoffan. Så mysigt. 

Men nu är han ute och åker en massa båt till nästa vecka. Så vi kommer inte att ses på ett tag. Jag kommer ju såklart att sakna honom. Men det kommer att gå bra. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0