Ledig

Idag har jag vart ledig och det har bara vart sååå skönt. Jag känner mig just nu ganska så trött men jag har även hunnit med en hel del under dagen oxå. Började min dag i vanlig ordning med att kl ringde  05:20. Haha ungen sovmorgon här inte. Blev att gå till gymmet och köra lite olika övningar. Men fokus låg på front squat, raka marklyft och lite olika axel och rygg övningar. Sen gick jag hem åt frukost och gjorde mig i ordning. 

Hade bestämt att möta upp Madde kl11:00 nere vid porten för lite shopping och lunch. Vi gick runt lite och jag köpte en skön och bra basic tröja från Lindex. Hehe eller som Dennis säger oj stor shopparen har vart i farten ;) oja. Sen blev det lunch och så klart en massa prat. Alltid lika trevligt och kul att ses. Känns som att jag vi träffas alldeles för sällan jag och mina kompisar nu för tiden men det är inte så konstigt alla har sitt och sina liv på olika håll och kanter. Vi jobbar alla olika tider och dagar. Men när vi ses har vi väldigt roligt. 

Sen blev det att åka hem byta om och att ge sig ut och springa. Men det va på trötta och tröga ben som jag tog mig ut. Det va samma jobbiga känsla från början till slut. Det kändes som att jag sprang i sirap. Ingen trevlig känsla. Sen va det väldigt varmt och kvart. Ja jag vet man ska inte klaga. Men det va bara så fuktigt. Lite som att det va 130% i luftfuktighet. Jag blev svettig bara av att ta första spring steget. Så ja svetten och snoret typ forsade i kapp. 

Det va skönt att komma hem sen. Få ställa sig i duschen och att sen bara få dricka en hel skurhink med vatten. Sen blev det bara att ta det lugnt och skönt i soffan. 

Hehe vara lite svettig efter dagens löprunda i skogen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0