Trött

Gud jag känner mig bara sååå trött. Hehe som vanligt då helt enkelt. Men det kanske inte är så konstigt att man känner sig lite trött. Jag va uppe vid 05:30 och gick till gymmet på morgonen. Körde lite utfall med skivstång, lite olika övningar för rygg, triceps och axlar. Avslutade sen med lite core övningar. Åkte sen till jobbet och krigade på till18:00. Åkte hem bytte om till löparkläder lika snabbt som en Usain bolt springer 100 meter. Sen blev det att ge sig ut och springa min runda i skogen. Eller jag sprang den lite längre vägen till min runda i skogen. Som mer har gått och blivit min standard runda. Sen sprang jag samma väg tillbaka. Så ja allt som allt så sprang jag ca 12 km. En lagom runda helt enkelt. 

Det är skönt att va igång med träningen ordentligt igen efter semestern och förkylningar och allt sånt. Visst jag har hållt igång och tränat under semestern oxå. Men inte på samma sätt och det har blivit mer löpning än hängandes på ett gym. Sen har det blivit mycket mer ut av det goda i livet. Så som god mat, en glass här och där. Några glas rosevin och ja lite allt möjligt. Så efter semestern så kände man sig ju mer som barbapappa. Men nu börjar jag mer och mer känna mig som mig själv igen. Så skönt. 

Det tråkiga är bara att det börjar att bli mörkare och mörkare på kvällarna. Snart kan jag inte springa efter jobbet i skogen längre. Utom kommer att få börja springa asfalt igen. Såå tråkigt. 

Men nu ska jag och lägga mig. Så trött. I morgon är jag ledig och då ska jag möta upp en kompis i port 73. Så ska vi shoppa och luncha. Så trevligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0