Min helg

Helgen gick i en rasande fart. Jag va ledig och tillbringade den nere i nynäs. Det blev både att köpa en massa mat, laga en massa mat och att baka både pepparkakor, lussebullar, bröd och en massa annat fix. På söndagen så hade vi samlat en massa kompisar för att ha adventsfika och pepparkaksbygge. Det blev mycket uppskattat och maten va verkligen super god. Jag fick även två matlådor så jag va super glad. Fick njuta ut av maten två dagar till. Det va julkläder på och att smaka av åretsglögg som inte jag tyckte va sådär super god. Helt okej men inte nån favo. Då va Dennis egen hemgjorda mycket godare. Sen dekorerade vi pepparkakshus två stycken tjejerna emot killarna och ja jag tycker ju såklart att vårat blev snyggast. Men när allt va klart och alla hade åkte så va både jag och Dennis helt slut. Vi typ låg i soffan och va sååå mätta. Herregud vad dåligt jag mådde där ett tag. Min kropp hade fått en gluten och socker chock. Den är verkligen inte van med så mycket god och kanske inte så jätte hälsosam mat. 

Men det va verkligen jätte trevligt. Så värt allt fix eller inte för att jag kanske gjorde så mycket. Dennis gjorde ju det mesta. Jag hjälpte mest bara till med det jag kunde. Typ som att skala alla rotfrukter. Men ja nån måste ju göra det oxå. 

Sen har veckan mest består ut av att återhämta mig och kroppen från gluten och socker chocken. Jag har tränat och har just ju påbörjande av träningsvärk i rumpan efter dagens bulgariska utfall med skivstång. Fy fan morgondagen kommer inte att bli rolig. 



Godaste och finaste tårtan som Hanna hade gjort





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0