Min vecka

Veckan som varit har består ut av lite allt möjligt. I måndags va jag ledig såååå skönt. Jag va på gymmet, ute och sprang i solen, städade, fixade hemma och gjorde sen massa matlådor för att sen åka in till stan och möta upp Dennis. Vi gick på julmarknad i gamla stan, drack hot vin. På en måndag. Vart är jag på väg. Rakt ner i fördärvet. Men ja det va gott. Det va varmt och gott lite som att dricka lite starkare varm glögg. Sen kollade vi på levande adventskalender i gamla stan. Och åkte sen hem och dog i soffan. 

Annars så har veckan bestått ut av träning på gymmet. Lite olika och blandade övningar med fokus på olika muskelgrupper. För att kompensera från all träning så har det blivit en hel del gott oxå i från ut av pepparkakor och godis. Mums. Tur att det bara är jul en gång om året. Otur bara att den vara i typ en hel månad. Alla kilon som man går upp under ett år går man upp under julmånaden. 

Men idag har vi fredag och det är ju bara sååå skönt. Dennis väntar på mig när jag kommer hem med mat. Så gott och såå bortskämd. Sen till helgen blir det både träning, julbord med en massa vänner och sen middag med jobbet. Mycket mat blir det den här helgen med det är ju alltid trevligt. Hehe nej det blir bantning sen efter nyår. Då jäklar blir det bladspenat och broccoli tills jag känner mig som människa igen. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0