Såå trött

Trött tröttare tröttast. Lite så jag känner mig just nu. Konstant och kronisk trötthet. Jag känner mig typ som en zombie. Konstans trött och konstant hungrig. Va ledig igår och jag började morgonen på gymmet. Där blev det att köra lite allt möjligt bland annat front squat, raka marklyft och lite olika övningar för ryggen. Sen gick jag hem åt frukost och tog det lite lugnt. Sen gav jag mig ut och sprang en runda i skogen. Det va ledigt och klafsigt men oj så härligt det va att springa i skogen igen. Som jag har saknat den. Men efter va jag bara så trött. Typ halvt död 17 km i skogen va inte va min kropp va beredd på. Hade även världens träningsvärk i benen och i rumpa. Och ja det är ju dom som får jobba mest. Men det va ändå bara såå skönt. 

Sen blev det lunch och så gjorde jag misstaget att la mig på soffan. Somnade direkt och vaknade upp två timmar senare. Jaha kände jag mig nått piggare....not. Jag kände mig mest bara som en groggy zombie. 

Gick och la mig tidigt och vaknade upp precis lika trött som när jag gick och la mig. Helt död. Men det va bara att ta tag i sig själv och bege sig till gymmet. Men jag kände mig mest bara trött och omotiverad. Men ja blev ändå ett okej pass. Körde lite axelpress med skivstång och sen en jäkla massa marklyft. Lika bra att göra nått kul och tungt om man ändå bara ska vara såååå trött. Sen körde jag lite mer övningar innan det blev att hoppa in i duschen. 

Men ja nu sitter jag på jobbet och längtar till lunch. Men det är ett tag kvar. Jag är bara sååå trött och det är som att det är extra kallt här inne. Jag har redan druckit en kopp te för att försöka att få upp värmen. Jag jobbar till sent i dag så när jag kommer hem så blir det bums i säng. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0