Alla hjärtans dag

Jag vill bara börja med att säga att eftersom det är alla hjärtans dag idag så tänker jag älska mig själv lite extra mycket =). Det kan tolkas som ganska så deprimerande. Men ja jo det kan jag hålla med om men jag tänker oxå att det finns en massa människor som kanske inte har någon som man är tillsammans med som man kan fira denna dag med. Men man har alltid någon att tycka om eller uppmärksamma som nån annan närstående. Det kan bara en nära kompis, mamma, pappa eller nått syskon. Men så kanske man inte känner för att åka och hälsa nån eller att köpa till nått till nån. 

Nej då kan man faxist älska sig själv lite extra mycket. Det kan betyda att man gör nått extra för sig själv. Kanske köper sig nått fint eller nått gott. Eller att man bokar in ett pass gymmet. Eller bokar av ett pass på gymmet. Man är helt enkelt lite extra snäll emot sig själv. 
Jag har helt enkelt bara älskar mig själv lite extra mycket idag ;). Jag va ute och sprang i morse. Och det va de jag gav mig själv, mitt hjärta och kropp i alla hjärtans dags present. 


Sen har jag även jobbet med Helen och Sofia idag. Det gick mycket bra men det va ganska så mycket att göra. Jag gick och åt kl 14:00 och då hade jag skickat iväg Sofia innan på lunch. Men ja det va mycket folk som kom och gick. Vi sålde mycket, visade många bågar och ja hade helt enkelt bara fullt upp. Men det är samtidigt kul för då går dagen fort. Helt plötsligt så va det dax för hemgång. 

Men nu ska jag bara dö i soffan är bara så sjukt trött. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0