Discofredag

Idag har vi fredag och det är ju bara så jäkla skönt. Jag älskar fredagar. Det är helt klart bästa dagen på hela veckan. Ja förutom lördag då. Men bästa arbetsdagen på hela veckan. Och jag är ledig i helgen. Det är ju bara för bra för att vara sant. Men igår så va jag på gymmet på morgonen och körde bland annat lite marklyft. Har inte gjort det på ett tag pga ryggen. Men nu känns ju den bra så då vågade jag mig på det igår. Jag kan säga att det känns i typ hela kroppen idag att jag körde det igår. Fy fan. Det va inte lätt att ta sig ur sängen i morse. Det gör typ ont i alla muskler som jag har. Lyften gick och kändes kalas bra igår. Körde på och kände ingenting. Ja förutom att det va tungt och jobbigt. Men det ska det ju vara. 

Men ja som sagt va det kändes i morse. Men det hindrade inte mig från att bege mig ner till gymmet och köra discofredag. Som bestod ut av front och back squat. En jäkla massa. Det va både tungt och jobbigt. Ja tungt för mig och kanske lätt för någon annan. Men som sagt va det är skillnad på att vara stark och på att känna sig stark. Jag känner mig stark men jag är inte så stark. Sen körde jag höftlyft. Det kändes i rumpan blandat med nån ryggmaskin. Sen körde jag lite bänkpress innan jag avslutade passet med lite mage och core övningar. Men nu är jag på g till jobbet och jag är bara såååå hungrig. Längtar efter min gröt. 

Helgen ska jag tillbringa nere i nynäs. Jag har bokat av nästan all typ av träning och ska i stället tillbringa min tid nere i nynäs. Vad vi ska hitta på har jag absolut ingen aning om. Det är en hemlighet. Jag förväntar mig ju såklart alltid det värsta. Men fick order om att packa ner badkläder. Haha och nej torrdräkt behövdes inte. Jag lyckades efter mycket om och men hitta nått som jag tror liknade nån form av badkläder. Dammade av dom och tog på mig dom. Känslan som uppstår när man tar på sig en bikini och det som sticker ut mest ut av allt är magen. Synen som jag möttes av i min egen spegelbild. Ja det va ingen vacker syn. Det va mest en syn som man inte vill se och som man vill bespara andra från att se. Men ja jag får väl helt enkelt va snabb ner i vattnet och sen gå med handduk virad runt kroppen resten ut av tiden ;) 

Kommentarer
Postat av: M-L

Haha jag tror ni ska till Nynäs Havsbad. Härligt!

2015-02-20 @ 12:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0