Ledig

Ååå idag är jag ledig och det är ju bara så skönt. Att äntligen efter 5 dagars arbete få vara ledig en dag. En dag då man bara kan göra vad man vill på. En dag som inte är en helgdag med en massa krav på att man bara ska ha sådär lördags kul som man ändå aldrig har. Nej en helt ledig Anna-får-göra-vad-om-vill-på. Eller det gör jag ju ändå alltid. Men vad har jag då gjort på min lediga göra vad jag vill dag. Jo jag började dagen på gymmet. Så klart. Men inte obehagligt okristligt tidigt. Utom jag va uppe vid strax efter sex och åt en lättare frukost för att sen gå ner så att jag va där strax efter sju. Körde ganska så mycket fokus på ben och rumpa idag. 

Jag tycker att jag fick till ett bra pass. Med fokus både på teknik och på att det skulle vara jobbigt och tungt. Jag känner mig mycket säkrare nu på mina back squat och det är jätte kul. Körde även höftlyft , dips, armhävningar och lite övningar i en cabelcross maskin där man sätter fast som små spännband runt fötterna. Haha ja man känner sig exakt som en elefant på cirkus som sitter fast med benet i en liten pinne. Sen när jag va klar så gick jag hem. Åt två riskakor och bytte samtidigt om till löparekläder. Lika bra att ge sig ut och springa på en gång. Både för att man ändå redan är svettig och äcklig. Och om man sätter sig ner så kommer man aldrig upp och ut.

Själva löpningen kändes bra. Inga krämpor eller smärtor. Bara jobbigt precis som det ska vara. Fast just nu så känner jag mig lite stel efter löpningen men det kanske inte är så konstigt. Har inte sprungit ordentligt på typ 4 v och nu har jag sprungit både lördag och måndag. Men bara för kroppen att vänja sig. Om den ska överleva ett marathon så är det här rena rama barnleken ;). Men vädret. Ja sig vet det finns inte dåliga väder bara dåliga kläder. Den personen som kom på det kan fan inte ha bott i Sverige. Det va ju inte så det regnade i sidled. Men det blåste fan både kallt och motvind. Typ konstant. Det spelade ingen roll åt vilket håll jag sprang åt. Det blåste exakt lika mycket. Det va som att springa i en virvelvind. 

Det va skönt när det va över så att jag kunde hoppa in i duschen och få bli lite varm. Sen har jag ätit en massa mat och gjort en massa matlådor. Städat hela lägenheten som mer började att lika ett grustag än en lägenhet. Det va grus typ överallt. Men nu är det borta.

Sen ska mer till till nynäs och till Ösmo för att rida min lektion. Jag hoppas på att jag får rida Iran. Han är min nya favo ponnyhäst. Han är ju bara såååå söt. 

Kolla vad jag hittade det finns hopp om livet. Det kanske kommer en vår i år i alla fall. Nått gult är det i alla fall som växer där. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0